menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

AVANT Minirakodó LPG motorral

A finn vállalat idén júniusban tartotta 6. dealer találkozóját, ami egybeesett a cég fennállásának 20. évfordulójával. Az ünnepi találkozón a vadonatúj bemutatóterem, fedett tesztcsarnok és új gyárépület felavatása mellett bemutatták a legújabb fejlesztésű gépeiket.

Avant 525LPG gázos minirakodóA világ minden tájáról összesereglett képviselőknek az Avant Tecno ünnepi eseményén mutatták be az Avant 525LPG minirakodót. Erőforrása egy cseppfolyós gázzal működő 23 LE-s Kubota motor, ezért ideális segédgép a beltérben végzett rakodási vagy bontási, felújítási műveletekhez, amikor kompakt, de erőteljes gépre van szükség, ám a dízel- vagy benzines motorok használata nem engedélyezett.

Az Avant 525LPG méreteiben, erőátvitelében és emelési kapacitásában hasonló az 520-as modellhez. A gép hatékony munkavégzésre képes a legszűkösebb terekben is, és kompakt méreteinek, valamint alacsony terheletlen tömegének köszönhetően egyszerű a munkaterületek közötti szállítása és beemelése akár daruval vagy akár egy teleszkópos rakodó segítségével.

A gép hidraulika-rendszere a többi derékcsuklós géphez hasonló: alacsony nyomású feltöltő körrel vezérelt, változtatható térfogatáramú dugattyús szivattyú látja el olajjal a kerekeket hajtó hidromotorokat, míg a külső eszközök hajtását fogaskerék-szivattyú biztosítja. Ez a rendszer optimális térfogatáramot garantál a márka minden munkaeszközének. A jelenleg már több mint 100 tagból álló eszközválaszték természetesen illeszkedik az Avant 525LPG típushoz is.

A 23 lóerős, 3 hengeres, folyadékhűtéses Kubota LPG motor az Avant 520 vázszerkezetébe lett illesztve, a gázpalack pedig hátul, a motor felett lett elhelyezve. A gázpalack tartószerkezete teljesen hátrahajtható annak érdekében, hogy ne akadályozza a gépen végzett karbantartási/javítási feladatok elvégzését.

A standard felszereltség kiegészítéséül széleskörű opcióválaszték áll rendelkezésre, mint például a teleszkópos kitológém, párhuzamkövető emelés, elektrohidraulikus joystick a kitológém és a munkaeszközök vezérléséhez, dupla hátsó hidraulikakivezetés, 3 különböző kabinkialakítás, hidraulikusan fordítható adaptercsatoló-lemez, stb.avant lpg

AVANT 525LPG műszaki paraméterek
Hosszúság: 2420 mm
Szélesség:
(23x10.50-12 std. kerekekkel)
1100 mm
Magasság: 1980 mm
Üzemi tömeg: 1230 kg
Fordulási sugár:
(belső/külső)
995/2050 mm
Vonóerő: 9000 N
Haladási sebesség: max. 12 km/h
Külső hidr.
folyadékáram/nyomás:
31 l/perc/185 bar
Maximális hidr.
emelési kapacitás kb.:
1350 kg
Billentő terhelés maximuma: 800 kg
Maximális emelési magasság:
(teleszkópos gémmel)
2790 mm
Motor: Kubota 3 hengeres, folyadékhűtéses LPG motor
Motor maximális teljesítménye: 23 LE/17 k

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

verbiskft
www.verbis.hu