menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

SANY KOTRÓGÉPEK EURÓPÁBAN

A kínai nehézipar egyik legsikeresebb képviselője a SANY Heavy Industry Co. Ltd. folyamatosan bővíti az európai piacra szánt kotrógépek családját, melynek tagjai az intelligens vezérlőmoduloknak és a legmodernebb motoroknak köszönhetően az eddiginél is nagyobb teljesítményt nyújtanak takarékosabb üzemanyag fogyasztás és kisebb környezet terhelés mellett.sany sy18c
A többségi magántulajdonban levő SANY nehézipari gépgyártó vállalatot 1989-ben alapították, központja Hunan tartomány fővárosa, Changsha kiemelt gazdasági/technológiai fejlesztési övezetében található, 75 hektáron elterülő, 18 hatalmas gyártócsarnokot magában foglaló, a SANY-ról elnevezett ipari város, amely emellett komoly gyártókapacitással rendelkezik a Shanghai melletti Kunshanban, Pekingben és Shenyangban is. A cég az első olyan kínai gépgyártó vállalat, amely saját gyártóüzemet nyitott az USA-ban és Németországban.
sanyA cég jelmondata az, hogy „A MINŐSÉG MEGVÁLTOZTATJA A VILÁGOT” és ennek érdekében mindent meg is tesznek, az éves bevétel 5-7% -át kutatás-fejlesztésre fordítják, saját posztgraduális képzési programokat indítanak, melyek eredményeképpen ma ott működik Kína egyik vezető technológiai fejlesztő centruma.
A SANY az építőgép gyártás minden szegmensében képviselteti magát kiterjedt gépválasztékkal a magas- és mélyépítés, betontechnológia, útépítés, daruk stb. területeken 8 fő gépcsoportban 50 különböző terméket kínálva.
Az európai piacra szánt SANY gépek terméktámogatásáért és alkatrészellátásért a németországi Bedburgban található gyártó-, fejlesztő- és logisztikai központ felel, ahol kikötői darukat, konténerrakókat, nehéz targoncákat stb. is gyártanak amellett, hogy 24 órán belül bármely Európában értékesített Sany géphez szinte bármilyen alkatrészt ki tudnak küldeni.

A SANY lánctalpas kotrógépek megújult, európai piacra szánt választékát a következőkben igyekszünk röviden bemutatni:
A minikotrók családja jelenleg 3 tagú, az SY16C jelű, nyitott borulókeretes verzió tömege 1820 kg, az SY18C zárt fülkével rendelkező típus tömege 1825 kg, míg a szintén csak zárt fülkével forgalmazott SY35U típus üzemi tömege 3855 kg. Mindhárom típus EU STAGE IV emissziós előírásoknak megfelelő Yanmar dízelmotorral és 3. generációs terhelés-érzékelő vezérléssel rendelkezik. A fő alkatrészek a legnevesebb beszállítóktól származnak, a minikotrók mind munkahatékonysági, mind ergonómiai szempontból kiválóak.
A Sany-nál „Kis kotrógépnek” nevezett midikotrók választéka jelenleg 4 modellből áll, Európában mindegyiket zárt kabinnal és magas felszereltségi szinttel kínálják. Az egyre népszerűbb 5 tonnás kategóriát képviseli az SY50U típus, melynek saját tömeg 5200 kg. A következő lépcső az SY60C verzió 6100 kg üzemi tömeggel, majd a 7280 kg-os SY75C típus következik. A kategóriát a Sany-nál az SY135C típusjelű, 14900 kg üzemi tömegű kotrógép zárja. Az SY60C és SY135C gépeket már EU STAGE IV emissziós előírásoknak megfelelő motorokkal szállítják, erősebb teljesítménymutatókkal, alacsonyabb üzemanyag fogyasztás és kevesebb károsanyag kibocsátás mellett.
sany sy335c„Közepes kotrógépeknek” nevezi a Sany a 20 tonna és 30 tonna közötti gépeket, melyből 2 típust kínálnak az európai piacon. Az SY215C üzemi tömege 23430 kg, míg az SY265C modellé 25500 kg. Mindkét verzióba EU STAGE IV kategóriájú, legújabb generációs Cummins QSB6.7 motort építenek, melyek a megfelelő teljesítmény mellett rendkívül kedvező fogyasztási értékeket garantálnak.
A „Nagy Kotrógépek” európai csoportját a 35200 kg üzemi tömegű SY365C típus és az 50500 kg-os SY500H verzió képviseli. Mindkét típusban EU STAGE IV kategóriájú, legújabb generációs Cummins motor dolgozik, a kisebb verzióban QSL9, míg az új generációs „erőművet” QSB12 típusjelű motor hajtja.
A Sany lánctalpas kotrógépek európai piacra szánt tagjainak részegységei világvezető beszállítóktól származnak, a gépeket Kawasaki főszivattyúval, fordítómotorral, vezérlőtömbbel, és szintén Japánban gyártott KYB lánctalphajtó hidromotorokkal, munkahengerekkel és a legmodernebb vezérlő elektronikával szerelik fel. A világon egyik legfejlettebb, pozitív térfogatáramú hidraulika vezérlőrendszer biztosítja, hogy a főszivattyúból érkező hidraulikus folyadékáram egyenesen arányos a kezelő joystickból érkező vezérlőnyomással, így mindig a valós idejű teljesítmény igényhez igazodik a folyadékáram. A kezelőfülkék az európai igényeket is maximálisan kielégítik, esztétikus és ergonómikus kialakításúak: minden extrém időjárásra felkészített acélkabin, kiváló 360 kilátással, biztonsági üvegből készült szélvédők széles ablaktörlő lapáttal, eltolható-kihajtható szélvédő, eltolható oldalablakok, minden irányban állítható rugózott ülés biztonsági övvel, oldalmozgatású, vezérlőkört működtető joystick rendszer, nagyteljesítményű, gyors légkondícionáló és fűtőberendezés jégleolvasztással stb.
Az elterjedt, X kialakítású járószerkezet biztos haladást és kiváló stabilitást biztosít a kotrógépnek.
A gépekhez perfekt eladás-utáni szolgáltatások, alacsony működtetési és karbantartási költségek „járnak”.

A SANY kotrógépek hivatalos magyarországi képviselete a VERBIS KFT (1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E. Tel: 1/306-3770, 1/306-3771, Fax: 1/306-6331, www.verbis.hu, e-mail: verbis@verbis.hu). Telephelyünkön a Sany kotrógépek megtekinthetők és kipróbálhatók, illetve munkatársaink szívesen állnak rendelkezésre további információkkal, árajánlattal, finanszírozási konstrukciókkal stb.