menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

20 év bizonyítja, hogy lehetséges

20 év bizonyítja, hogy lehetséges
Szűk piaci rés, egyedülállóan tág kínálat, családias cégszervezés – erre épül a Verbis sikere
Verbis Kft telephely5000 aktív partner, több mint 5000 alkatrész és más árucikk, napi 30-40 kimenőszámla – ez jellemzi a hazai építőipari gép- és alkatrészt-kereskedelem egyik legismertebb és legnagyobb választékkal dolgozó cégét. A Verbis Kft. másik fő jellemzője ennél sokkal líraibb: a ma is családi alapokon nyugvó cég nemcsak sikeres pályát futott be 20 éve alatt, de ma is megbecsüli és képes megtartani a kiemelkedően jó szakmai munkát végző beosztottjait is.
Előrelátással
– Még ma is gyakran az az első kérdése a vevőinknek: hogyan lehet tisztességesen kereskedni ennyiféle géppel és alkatrésszel – mondja a Verbis Kft. ügyvezetője a 20 éve egy 60 négyzetméteres raktárral alapított, ma viszont már 2,5 milliárdos forgalmat bonyolító, ma 1400 négyzetméteres cég egyik fő erényéről. – A mi válaszunk erre az, hogy egy speciális, viszonylag szűk piaci szegmensben kizárólag jó minőségű termékeket kínálunk, és minden munkatársunk hatalmas tapasztalattal és nagyon széleskörű üzleti-szakmai kapcsolatrendszerrel rendelkezik. A stratégiánk egyik alapeleme, hogy igyekszünk előre tudni, mire lesz szüksége a mezőgazdasági és építőipari gépeket üzemeltető cégpartnereinknek, amikor az újonnan vett berendezések idővel részleges vagy teljes felújításra szorulnak – fejti ki Dr. Veres Sándor.
Választék, megbízhatóság, biztonság
A gépészmérnök-közgazdász egyéni karrierjét adta fel, amikor a 90-es évek második felében az akkor már létező családi vállalkozáshoz, a Verbis-hez érkezett ügyvezetőnek. A cég e kezdeti időszaktól az említett két nagy ágazat számára kínálta építő-, földmunka-, erő- és rakodógépeit, illetve ezek alkatrészeit. Szintén a kezdetektől biztosít eredeti vagy azzal megegyező minőségű (eredeti csomagolású) utángyártott alkatrészeket – így a géphasználók tartósan bízhatnak a garanciális időből már kifutott, de még jó állapotú eszközeik minőségi alkatrész-utánpótlására. Ma már az építőipar és a mezőgazdaság mellett a betontechnológiában, a földmunkában és a kertépítésben, targoncahasználatban érdekelt cégek sokasága a Verbis partnere, és nemcsak a (motorikus és utángyártott) alkatrészek, de a különféle adapterek, szűrők mellett a komplett szervizszolgáltatást is ellátja a Verbis.
Beszédes hitvallás
Ez a széles paletta biztosította a cég stabil túlélését a 2008-2010-es válság idején. – Ilyen tág, több szegmens igényeit kielégítő termékkínálattal mindig lehet akkora forgalmat generálni, ami egyensúlyban tartja a vállalkozást. Ugyanakkor elengedhetetlen, hogy ehhez megfelelő szakembergárdával dolgozzunk. Nekünk sikerült megtartani a cégnek nemcsak a családi tulajdonosi szerkezetét, hanem azt az egymást kölcsönösen segíti, tisztelő és megbecsülő légkört is, ami a méltányos fizetések mellett hozzájárult ahhoz, hogy ne akarjanak elhagyni bennünket a kollégáink – mondja Veres Sándor, hozzátéve a cég szlogenjenként is felfogható hitvallást: „mi ezzel vagyunk erősek és Magyarországon szinte egyedülállóak: a széles választékkal és a családias összetartással”.

verbiskft
www.verbis.hu