menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

Verbis Kft. – Tsurumi szivattyú – Újítások, újdonságok

Az élenjáró kutató-fejlesztő tevékenységének köszönhetően is világelső, minőségi zagy-, és szennyvíz- merülőszivattyúkat gyártó japán Tsurumi és európai leányvállalata közösen számos újdonságot és újítást mutatott be a közelmúltban. Alábbi cikkünkben ezek közül szeretnénk néhányat bemutatni a teljesség igénye nélkül.
Online szivattyúkereső és kiválasztó program már mobiltelefonra és tabletre is!
Tsurumi programA Tsurumi szivattyúk online méretező és szivattyúválasztó szoftvere már nem csak web-es felületen, hanem mobiltelefon és tableten is elérhető.

Program által kínált opciók:Tsurumi KTZ415, KTZ615
•    Hidraulikus szivattyúkiválasztás
•    Felhasználási terület alapú szivattyúkönyvtár
•    Szivattyúkereső
A könnyen átlátható kezelőfelület felhasználóbarát környezetet biztosít a látogató számára.
Az applikáció neve: Tsurumi Pump Selector
Regisztrációhoz látogassák meg az alábbi weboldalt:
https://www.tsurumisql.eu/login.aspx?ReturnUrl=StartMain.aspx


A zagyszivattyúzás és víztelenítés egyik legsikeresebb szivattyúcsaládja újabb modellekkel bővül

2018 év végére az európai raktárkészletekben is elérhetőek a japán KTZ víztelenítőszivattyú-család legújabb és egyben legnagyobb modelljei a KTZ415 és KTZ615 típusok.
A méltán várt új modellek 15 kW-os motorral és 4 illetve 6 colos nyomócsonkkal érkeznek. A KTZ szivattyúcsalád két új típusa magában hordozza a Tsurumi gyártól már megszokott forradalmasító műszaki megoldásokat, aminek köszönhetően a szivattyúk hosszú élettartama mostoha körülmények esetén is biztosított.
Részletes technikai információk a Tsurumi online adatbázisában elérhetőek.

Ötletes műszaki megoldások a költségcsökkentés és a hosszú élettartam szolgálatában

Tsurumi kábelcsatlakozóA koptató hatású homokos közegek és zagyok szivattyúzásában élvonalon járó japán gyártó egyszerű mégis ötletes megoldásokat alkalmaz a szivattyúk élettartamának növelésére és a karbantartási költségek csökkentésére.
Robosztus felépítés
A szivattyúk a legmostohább felhasználási területekre vannak tervezve. A túlméretezett motorok, a felhasznált anyagok minősége, a könnyű szerelhetőség és a megmunkálási pontosság is az ipari felhasználási célokat bizonyítják, legyen szó mélyépítésről, betongyártásról, árvízvédelemről vagy akár bányászati feladatokról.
Kábelcsatlakozás
A műgyantás kábelkiöntésnek és az egyes kábelek „lecsupaszításának” köszönhetően a szivattyú belseje teljesen vízmentes. A műgyanta a rézszálak közé hatolva garantálja a cseppmentes tömítést, így a gyakori kábelsérülések esetén sem kerülhet víz a motorba.
Olajemelő mechanizmus
Az olajtérbe beépített olajemelő mechanizmusnak köszönhetően a csúszógyűrűs tömítés csúszófelületei minden helyzetben (függőlegesen, vízszintesen, Tsurumi csúszógyűrűferdén, alacsony olajszint esetén is) intenzív olajkenést kapnak így a szivattyú folyamatosan üzemeltethető száraz, illetve Tsurumi olajemelő mechanizmus„szörcsögő” üzemmódban is a motor túlmelegedése nélkül.
A csúszógyűrű és a tengely védelme
A csúszógyűrűs tömítés nem közvetlenül a járókerék alatt helyezkedik el, hanem védve van egy kopóhüvely és egy kopógyűrű által. Ez a megoldás alkalmazástól függően akár 1-3 év időtartamig teljesen elzárja a szennyezett folyadék útját a csúszógyűrűhöz és a tengelyhez. Évenkénti ellenőrzése és szükség esetén történő cseréje jelentéktelen költség, és néhány perc alatt elvégezhető.

A Tsurumi japán szivattyúk kizárólagos magyar forgalmazója a VERBIS Kft., melynek munkatársai szívesen állnak rendelkezésre további információkkal, árajánlattal, finanszírozási konstrukciókkal stb.
VERBIS Kft., 1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E, Tel.:1/306-3770, 1/306-3771, Fax: 1/306-6133, http: www.verbis.hu, e-mail: verbis@verbis.hu

verbiskft
www.verbis.hu