menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

Az Avant Tecno bemutatja az új Avant 800-as szériát

Avant 800A teljesen új Avant 800-as széria a legnagyobb és legerősebb rakodógép család a finn gyártó, az Avant Tecno választékában. Az új gépcsalád hihetetlen magasságokba tolja az Avant kompakt rakodók tejlesítményét  1900 kg emelőképességgel és 3,5 m emelési magassággal. Mindezek ellenére a méretei, tömege ¬ - 1,5 m széles, 3,5 m hosszú, 2,2 m magas, tömege 2.500 kg-tól- és derékcsuklós építésmódja ¬¬a 800-as szériát egy rendkívűl sokoldalú és erős kompakt rakodóvá teszi.

KÉT MODELL
•    Avant 860i típus Kohler KDI 1903 TCR 42 kW/57 LE  common rail (közös nyomócsöves), turbofeltöltésű dízelmotorral, amely megfelel az EU Stage V és a  US Tier 4 emissziós normáknak.
•    Avant 850 típus Kubota V2403 36 kW/49 LE dízelmotorral azon piacokra, melyek kívül esnek a EU Stage V és a US Tier 4 final  emissziós normák hatályának.

JELLEMZŐK
A hidrosztatikus erőátvitel a minden keréknél elhelyezett, akár kétsebességes hidraulikus kerékmotorokkal kombinálva ismerős jellemző az Avant kompakt rakodók ismerőinek.  A 800 széria gépei akár 30 km/óra haladási sebességre képesek amellett, hogy a munkaeszközök meghajtását szolgáló hidraulikus folyadékáram eléri a 80 l/perc értéket.

 
A teleszkópos kitológém az Avant 800-as szériánál is az alapfelszereltség része. A hidraulikusan működtetett kitológém 825 mm-el nyújtja meg a főgémet, ami 3,5 m kanál csuklópont magasságot eredményez. Ezzel alkalmassá válik a gép az emelt oldalfalú teherautók, takarmánykiosztó kocsik és hasonló rakodási jellemzőket igénylő eszközök rakodására is.  A hidraulikus kanálszintező rendszer automatikusan párhuzamban tartja a munkaeszközöket a gém emelése és süllyesztése közben is.Avant 800FELHASZNÁLÓBARÁT SOKOLDALÚ

Az új 800-as széria gépei is az Avant saját fejlesztésű adaptercsatoló rendszerével lesznek ellátva, az egyéb pl. Euro 3 típusú eszközcsatoló rendszerek opcionálisan lesznek elérhetők. A munkaeszközök hidraulika tömlői a Multi Connector rendszerrel csatlakoztathatók a 800-as hordozó gépekhez, ami minden körülmények között egyszerű, “egykezes” csatlakoztatást garantál.

Az Avant 800-as gépek alapkivitelben nyitott, ROPS/FOPS vizsgabizonylattal  bíró borulókerettel rendelkeznek, de opcionálisan természetesen fűtött kabin is rendelhető. Ez a DLX kabin rezgéscsillapított tartóbakokkal kapcsolódik a vázszerkezethez, ami kiváló zajszigetelést és rezgéscsillapítást eredményez.  A hatékony fűtő- és légcserélő rendszer a nagyméretű ablakokkal párosítva tovább javítja a gép “felhasználóbarát” jellemzőit. A DLX kabin klímaberendezéssel is elérhető.

Az Avant rendkívül széles munkaeszköz választéka  természetesen a 800-as széria gépeihez is elérhető, miáltal a 800-as Avant gépek is hihetetlenül sokoldalúan használhatók a különböző célterületeknek kínált adapterekkel: kertépítés, építőipar, ingatlan fenntartás, mezőgazdaság, anyagmozgatás stb. 


Az Avant 800 széria a 2019-es BAUMA kiállításon mutatkozik be Münchenben, 2019. április 8.-14. között. Az AVANT 800-as gépek 2019 utolsó negyedévétől lesznek rendelhetők az importőröktől.


További részletek:
www.avanttecno.com www.verbis.hu verbiskft