menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

Ferdepályás felvonók, teher- és személyfelvonók – a spanyol CAMAC gyártótól

A CAMAC-MINOR HOISTS nagy múltra tekint vissza építőipari berendezések gyártójaként. A 60-as években Spanyolországban vezető szerepet töltött be a betonkeverők és csörlők gyártásában. A következő évtizedekben a CAMAC-MINOR HOISTS fejlesztette ki az építőipari piacra szánt emelőberendezések egyik legszélesebb és legteljesebb választékát.

A 90-es években a CAMAC-MINOR HOISTS fontos minőségi ugrást hajtott végre a fogasléces emelőberendezések új termékcsaládjának bevezetésével, az építési technikák legfejlettebb piacain e termék iránt növekvő keresletnek megfelelően, és egy új kihívással is szembenézve: a nemzetközi terjeszkedéssel.

Napjainkra a CAMAC-MINOR HOISTS több mint 50 éves építőipari berendezések tervezési és gyártási tapasztalatával megszilárdította pozícióját, mint az emelőberendezések egyik vezető vállalata, amely erős jelenléttel rendelkezik a nemzetközi piacokon is.

A palettán találhatóak mindenfajta kialakítású (alsómotoros, felsőmotoros, forgatható, állványos) csőrlők, amelyek akár 1000 kg-ot is képesek megemelni.

Népszerű és elterjedt termékek közé tartoznak még a ferdepályás felvonók is, amelyeket kiváló minőség és sokoldalúság jellemez, szinte minden felhasználási területen tökéletes teherszállító eszköznek bizonyulnak. Ezen berendezések használatával csökkenthető a kivitelezési idő, hisz jelentős élőmunkát spórolhat meg. A felvonók teherbírása 150 – 200 kg, a teljes létravázhossz elérheti akár a 20 m-t is. Többféle szállítóplatform is csatlakoztatható a mozgó szánra, mint például napelemszállító, billenthető malterszállító, lapszállító.

CsörlőFerdepályás felvonóOszlopos teherfelvonó
A teljes termékpalettán megtalálhatóak még az oszlopos fogasléces teher- és személyfelvonók is. Ideális választás nagyobb építkezéseken teher, illetve személyek szállítására. Előre beállítható szintek garantálják a gyors és kényelmes mozgást az emeletek között, a frekvenciaváltós vezérlés pedig biztosítja a lágyindítást és megállást. A CAMAC oszlopos felvonók robosztus felépítése és horganyzott vázszerkezete biztosítja a berendezések hosszú élettartamát.

A CAMAC-MINOR HOISTS nyereségének jelentős részét az új eljárások és termékek kutatására, fejlesztésére és innovációjára fordítja, azzal a céllal, hogy hatékony, a jelenlegi különböző építési rendszerekhez igazodó berendezéseket tervezzen. 

A CAMAC anyagmozgató berendezések kizárólagos magyarországi forgalmazója a VERBIS KFT. (1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E. Tel: 1/306-3770, 1/306-3771, Fax: 1/306-6331, www.verbis.hu, e-mail: verbis@verbis.hu)

Alkalmazási példákkal, műszaki tanácsadással, ajánlatadással kapcsolatban munkatársaink szívesen állnak rendelkezésükre budapesti, hajdúböszörményi, lengyeltóti telephelyünkön.