menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

Atlas Copco hidraulikus kéziszerszámok

A hidraulikus kéziszerszámok biztosítják a legjobb teljesítmény/tömeg arányt

Az építőipari gépek világpiacának egyik meghatározó szereplője az Atlas Copco időben felismerve a technológiában rejlő gazdasági lehetőségeket, komplett választékot kínál a hidraulikus hajtású kéziszerszámokból is.

Egyre több építőipari cég és építőgépek bérbeadásával foglalkozó vállalkozás ismeri fel a hidraulikus meghajtásnak azt az előnyét, hogy ez a hajtásmód bármilyen más rendszernél kedvezőbb teljesítmény/tömeg arányt biztosít, olyannyira, hogy a hajtást biztosító, rendkívül kompakt méretekkel rendelkező hidraulikus tápegységet két ember kényelmesen beemeli egy furgonba. Az Atlas Copco hidraulikus tápegységek további előnye az alacsony üzemanyag fogyasztás amit a POD rendszer (power-ondemand) biztosít, amely a motor teljesítményét az eszköz pillanatnyi teljesítményigényéhez igazítja. A hőkapcsolóval szabályozott olajhűtő elősegíti a hidraulika folyadék gyors felmelegedését, és megóvja a rendszert a túlmelegedéstől. Ez a technológia ráadásul rendkívül költségkímélő is, egy pneumatikus bontókalapács és egy, a hajtásához szükséges kompresszor árán két db hasonló teljesítményű hidraulikus bontókalapács és tápegység vásárolható. Ráadásul a legtöbb vállalkozásnak a tápegységet sem kell megvásárolnia, mivel egy térfogatáram- és nyomásszabályzó szelep beiktatásával a hidraulikus eszközök szinte bármelyik építőgép hidraulika rendszeréről meghajthatók. A hidraulikus kéziszerszám választék folyamatosan bővül, a jelenlegi kínálatot a következőkben mutatjuk be a teljesség igénye nélkül:Hidraulikus bontókalapács

Bontókalapácsok
A kézi bontókalapácsok választéka 9 típusból áll, a rendkívül könnyű 11 kg-os kalapácstól egészen a 33 kg-os verzióig. A hidraulikus bontókalapácsot első alkalommal kipróbáló felhasználók gyakorta meglepődnek a kompakt méretű és csendes üzemű szerszám erején. A hidraulikus meghajtású bontókalapácsok hatékonysága felülmúlja az elektromos, pneumatikus, vagy robbanómotoros verziók hatékonyságát, például egy 32 kg-os hidraulikus bontókalapács ütőereje megegyezik egy 40 kg-os pneumatikus kalapácséval.

Hidraulikus vágóTárcsás vágóberendezések
A könnyű, kompakt, de erős vágóeszközök beton, acél, vagy aszfalt vágására használhatók akár 150 mm vágási mélységig egy menetben. Az egyszerű kialakítású hidraulikus direkt hajtásmód minimális karbantartási igényt eredményez, főleg az ékszíjhajtású eszközökhöz képest.

Magfúrók
Az erőteljes fúróeszközök ideálisak az olyan fúrási feladatoknál, amikor nincs elég tér telepített berendezések használatához. A visszaütés mentes működési mód eredményeképpen akár 200 mm-es átmérőig készíthetők furatok szabad kézzel. A teljesen hidraulikus működésű LCD magfúrók szikramentes fúrást tesznek lehetővé, biztonságosan használhatók épületeken belül, veszélyes környezetben, vagy akár víz alatt.


Cölöpkihúzó

A cölöpkihúzó berendezést az útkarbantartó cégeknek fejlesztették ki a védőkorlátok javításához. A megerősített fogókarok és automatikus láncfeszítő kapocs alkalmassá teszik a berendezést bármilyen típusú és profilú fa, vagy acélcölöpök kihúzására, akár 10 tonnás kihúzóerőt biztosítva.

Cölöpverők
A kiválóan kiegyensúlyozott kézi cölöpverők távirányítású vezérlőszeleppel működnek, kiválóan alkalmazhatók különböző profilú és anyagú cölöpök leveréséhez 2-3 m mélységig.Hidraulikus talajfúró

Vízszivattyúk
A könnyű és kompakt merülőszivattyúk használhatók tiszta, vagy szennyezett vizek folyamatos szivattyúzásához az építési munkaterületeken akár 32 m nyomómagasságig és 32 liter/sec szállítási teljesítményig.

Talajfúró
A kompakt méretekkel rendelkező, rendkívül hatékony fúróegység 90-350 mm átmérőjű talajfuratok készítésére alkalmas akár 1,3 m mélységig. A fúróberendezés forgásiránya változtatható, működtetéséhez két ember szükséges. A fúrószárak vezetőcsúcsa és fúrófogai cserélhetők. A bemutatott berendezéseket kiváló minőségű szerszámok (bontó- és ásótüskék, különböző átmérőjű fúrószárak stb.) rendkívül széles választéka egészíti ki, még univerzálisabbá téve a berendezések használhatóságát.

Az ATLAS COPCO hidraulikus kéziszerszámok magyarországi képviselete a Verbis Kft. (1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E. Tel: 1/306-3770, 1/306-3771, Fax: 1/306-6331, www.verbis.hu, e-mail: verbis@verbis.hu) melynek munkatársai szívesen állnak rendelkezésre további információkkal, árajánlattal, finanszírozási konstrukciókkal.

verbiskft
www.verbis.hu