menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

SANY minikotrók, kotrógépek és újdonságok

A SANY hatalmas területtel és lenyűgöző látványvilággal mutatja meg magát a 2022-es BAUMA szakkiállításon. A "Keep on growing with a strong partner" (Folyamatos növekedés megbízható partnerrel) mottó üzenetét hordozva az építőgépgyártó új termékek egész sorát mutatja be egy olyan standdíszlet előtt, amely valódi építkezés hangulatát kelti. A hagyományos minikotró és kotrógép-kínálat, valamint a gumikerekes és teleszkópos rakodók mellett útépítő gépek és daruk is bemutatásra kerülnek a tágas területen.

 

 SANY BAUMA 2022 ujdonságok

 

Az új tisztán elektromos SY19E minikotró

 

Zéró károsanyag-kibocsátás és minimális zajszint - a SANY által újonnan bemutatott 1,8 tonnás SY19E minikotró a jövőbe mutató technológiával és a SANY minikotró típusoknál megszokott kiemelkedő megbízhatósággal nyűgöz le. Elektromotorja 15 kW csúcsteljesítményt képes leadni, és a terhelésérzékelő hidraulikarendszerrel együtt gyors munkavégzést és nagyfokú rugalmasságot biztosít.

Az új minikotró a legmodernebb akkumulátortechnológiával van felszerelve, amely egy egész munkanapot képes végigdolgozni egy töltéssel. A 22 kWh kapacitású LFP akkumulátorcsomagot kobalt alapanyag nélkül tervezték, ezért környezetbarát és biztonságos az üzemeltetése. Nagy teljesítménysűrűséggel és hosszú élettartammal kiemelkedik a piacon - az állandó 100%-os töltési szint sem befolyásolja a akkumulátorcsomag élettartamát. A kotró további kiemelkedő jellemzői a töltési sebesség és a rugalmasság: gyorstöltővel egyenáramon 1,5 óra, saját wallboxon háromfázison 2,5 óra, 230V-ról egy éjszaka alatt 100%-ra feltölthető.

Az elektromos minikotrók és lánctalpas kotrógépek használatával elérhető megtakarítások kiemelkedőek, a dízel társaikhoz képest körülbelül 30 %-kal csökkenthetik az energiaköltségeket. Az elérhető megtakarítás még jelentősebb a karbantartási költségekben, amelyek mintegy 80 %-kal is alacsonyabbak lehetnek.

Az SY19E minikotró felhasználóbarát és kezelése kevésbé megterhelő hosszútávon, köszönhetően az alacsony zajterhelésnek, amely mindössze 66 dB(A), valamint a SANY által újonnan kifejlesztett érintőképernyős kezelőfelületnek, amely könnyen és egyszerűen kezelhető.

 

 

Új SW305 nagy teherbírású gumikerekes homlokrakodó

Egy gumikerekes homlokrakodó, amely új szintre emeli a hatékonyságot. A rakodó tervezésekor kiemelkedő szerepet játszott a túlméretezett heavy duty feladatokra optimalizált gémszerkezet összehangolva a piacvezető beszállítók komponenseivel. Ezek közé tartozik a 6 hengeres common-rail Deutz dízelmotor, az automata Ergo-Power powershift sebességváltó és a ZF nagy teherbírású hidak állítható differenciálművel.

A biztonságot és a gépkezelés kényelmét szem előtt tartva a kabint rezgéscsillapító bakokra szerelték, ami jelentősen csökkenti a vibrációt. A gépre szerelt négy kamera 360°-os panorámaképét a nagy felbontású kijelzőn láthatjuk, így folyamatosan tudatában vagyunk arról, hogy mi van a gép környezetében. A hőmérséklet-szabályozott, hidraulikus hajtású ventilátorlapát nemcsak a zajkibocsátást csökkenti, hanem csökkenti az üzemanyagfogyasztást is. Az öntisztítás érdekében automatikusan képes változtatni a forgásirányt.

 

 

Új STH1440 és STH1840 teleszkópos rakodógépek

 

Új fejlesztésű SANY építőipari teleszkópos rakodók robosztus, nehéz igénybevételre tervezett konstrukciójukkal debütálnak. Jó hír minden képkezelő számára a Németországban kifejlesztett kezelőfülke. A kényelemről az ergonómikus ülés, a nagy méretű érintőképes kijelző, a Bluetooth-kapcsolat, a dönthető, teleszkópos kormányoszlop és még sok más gondoskodik.

A magas szintű biztonságot az radarral ellátott tolatókamera, valamint a vizuális és akusztikus figyelmeztetések biztosítják. A túlterhelés és az instabilitás megelőzése érdekében a mérlegelőrendszer és a súlyelosztásért felelős kezelőszervek egymással összehangolva üzemelnek. A biztonság kiemelkedő szerepet játszik, ezért egy beépített biztonsági kapcsolót megakadályozza a jármű mozgását, ha a gépkezelő nem ül a helyén, a munkahengerek pedig tömlőszakadás-ellenőrző szelepekkel vannak ellátva. A gép kialakításának köszönhetően a gépkezelőnek kiváló 360°-os kilátása van a munkaterületre.

 

A nyomatékos motor nagy teljesítményt képes leadni, ami nem igényel költséges AdBlue-adalékokat. A Dana sebességváltó és hidak tökéletesen illeszkednek egymáshoz a maximális teljesítmény és hatékonyság érdekében. A lehetőségek széles skálán mozognak: a kezelő a szituációtól függően választhat kétkerék-, négykerék- vagy crab/rákkormányzást. A terhelésérzékelő hidraulikarendszer a nyomást a szükséges teljesítménynek megfelelően arányosan szabályozza - ezért a gém egyszerre emelhető és kitolható.

A hosszú élettartamot a kiváló minőségű alkatrészek, a robusztus kialakítás és az innovatív megdolások biztosítják. A gémszerkezetet például két C-alakú, nagy szilárdságú préselt acélból hegesztik össze. Ezért a nagy igénybevételnek kitett alkatrészek rendkívül stabilak és tartósak. Ezt több mint 80 000 sérülésmentes cikluson át tartó tesztek igazolták.

A SANY teleszkópos rakodók a márkánál megszokott módon magas alapfelszereltségűek: például harmadik hidraulikus vezérlőkörrel, rezgéscsillapítással, automatikus kanálpozíció rögzítéssel, állítható emelési és eresztési sebességgel és úszó üzemóddal vannak szerelve.

 

 

Új, Európára szabott SANY útépítő gépek

A SANY már világszerte sikeres útépítő gépei már Európába is elérhetőek. Az európai szabványokhoz és követelményekhez igazodva első lépésként két egydobos és három tandemhenger közül választhatunk. A jelenleg elérhető kínálat a 2, 3, 4, 8 és 12 tonnás súlykategóriákban elérhető.