menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

Új SANY SY305C lánctalpas kotró

Sikeres indulás egy új osztályban - Az új SANY SY305C lánctalpas kotró mindent tud, ami egy kotrógéptől elvárható

A SANY a SY305C-vel egy olyan lánctalpas kotrógépet dob a SANY piacra, amely nemcsak megfelel az európai követelményeknek, de meg is haladja azokat. Az SY305C ismét egy olyan kotrógép, amely teljesítményével, hatékonyságával, gazdaságosságával és könnyű kezelhetőségével tűnik ki.

A gép erős mégis gazdaságos és kényelmes, biztonságos vezetői környezetet biztosít, számos jól átgondolt részlettel kínál teljesen új munkaélményt.

Új SANY SY305C lanctalpas kotró

Fókusz az egyszerűségen és a világos menükezelésen

Ami már az új SY265C-t is megihlette, az a vadonatúj SANY SY305C lánctalpas kotróban is megtalálható: a nagy felbontású 10"-os kijelző! A nagyméretű érintőképernyő könnyen és intuitívan kezelhető - ideális egy nehéz munkanaphoz. Számos funkciót a konzolról a monitorvezérlőkre helyeztek át, hogy egyértelmű munkakörnyezetet teremtsenek. A hátul és oldalt elhelyezett két kamera biztonságos, teljes rálátást biztosít a gépre és a környező területre.

Kényelem a kezelőfülkében

Foglaljon helyet és érezze magát kényelmesen a fülkében egy hosszú munkanapon át.

Az új SY305C kotrógépek hideg időben is a legmagasabb kényelmet biztosítják, mivel az ülésfűtés szériafelszereltségként van beépítve. Az ülés szabadon állítható, mégis szilárdan kapcsolódik a vezérlőkonzolokhoz, melyek az üléssel együtt mozognak. Ez könnyebbé, egyszerűbbé és sokkal ergonomikusabbá teszi a munkavégzést. A számos tárolási lehetőség, különösen a vezetőülés mögötti oldalsó hűtőrekesz további kényelmet nyújta kezelő számára, mivel a hűtött ételek és italok a forró munkanapokon is mindig könnyen elérhetőek.

Láthatatlan,  mégis komoly hozzáadott értéket képvisel a fülke optimális szigetelése, amely csendes és tiszta környezetet biztosít a kezelő számára – jelentősen hozzájárulva a fáradtságmentes munkavégzéshez.

Rugalmas és hatékony

A tervezők a többi SANY lánctalpas kotró modellhez hasonlóan az idő- és fáradság megtakarítást helyezték a középpontba. Az egyik munkaeszközről a másikra való váltás valóban nagyon gyors mivel a vezérlőszelep automatikusan vált az egyirányú kalapács- és a kétirányú roppantó olló üzemmódok között. A kijelzőn kiválasztott építőipari munkaeszközhöz beállítható és elmenthető a kívánt üzemi nyomás és a megfelelő olajáram. Az eszköz paraméterei szabadon programozhatók annak nevének használatával. A paraméterek egyszerűen kezelhetők az érintőképernyőn keresztül - így több mint tíz munkaeszköz kategorizálható a gépek menüjében.

Komoly teljesítmény alacsony üzemanyag fogyasztás mellett

Az erőteljes teljesítményt a Stage V emissziós osztályú dízelmotor biztosítja, amely még a kotrók csúcsterhelését is maximális üzemanyag hatékonysággal fedezi. Az elektronikusan vezérelt, tengelykapcsolóval ellátott, szükség szerint bekapcsoló hűtőventilátor szintén hozzájárul az üzemanyag takarékossághoz. A napi rutinellenőrzésekhez mind az olaj-, mind a hűtőfolyadék szintje a talajszintről ellenőrizhető, ami nagymértékben megkönnyíti ezen feladatok elvégzését.

A szokatlanul magas alapfelszereltség magában foglalja a kétirányú munkahidraulika kiépítésen túl mind a forgatómű, mind a hidraulikus gyorscsatoló előkészítést. Minden kör teljesen arányosan működtethető a kényelmesen elhelyezett, állítható joystickokon keresztül a beépített csúszókapcsolók segítségével. 

Összefoglalva: ez egy olyan lánctalpaskotró, amilyennek egy igazi lánctalpaskotrónak lennie kell.

Az SY305C már kapható a Sany magyarországi képviseleténél a VERBIS Kft.-nél.

Új SANY SY305C kotrógép