menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

Szélesedő termékkínálat- Iteco ollós emelőgépek

A JÓBÓL SOSEM ELÉG

A VERBIS Kft egyre szélesebb minőségi építőgép választéka a közelmúltban újabb termékcsaláddal bővült, az olasz ITECO ollós emelőgépekkel, melynek gyártóját 2009-ben vásárolta meg az IMER Group.

Az ITECO gyár Pegognaga-ban (Mantua) helyezkedik el 15.000 m2 területen, ahol 4.700 m2 alapterületű épület ad otthont a Iteco ollós emelőgépekgyártósornak, a K+F-nek és az eladás utáni szolgáltatásoknak, beleértve az alkatrészellátást is. Itt születnek a választék gépei: a vontatható és önjáró ollós emelők, az önjáró teleszkópgémes emelők, stb. melyek kialakításánál nagy figyelmet fordítanak a környezetbarát megoldásokra. A cég alapfeladatának tekinti, hogy gépeivel lefedje az ezen a területen jelentkező piaci réseket, valamint a gépeik tulajdonságai egyedivé, kiemelkedővé tegyék azokat.

Iteco önjáró olló emelőgépNincs megoldatlan feladat

A gépeket elektromos vagy dízelmotorral, illetve ezek kombinációjával gyártják, épületen belül és kívül is egyaránt alkalmazhatóak. A hajtáslánc elemei minden típusnál az alvázszerkezeten belül foglalnak helyet. Ez a kompakt egység oldalról nyitható vagy fiókszerűen kihúzható, így karbantartás esetén egyszerűen hozzáférhető. A korszerű, hajtásrendszereknek és jó minőségű akkumulátoroknak köszönhetően a működési idő és az élettartam az átlagnál jóval hosszabb.

Az egyik legkényesebb felhasználó területet az élelmiszerraktárak jelentik, ahol a szennyeződés (pl. olajfolyás) legkisebb mértéke is kizáró tényező. Az ITECO gépek elektromos kormányművei teljesen olajmentesek, kizárva az olajszennyeződést, emellett 90°-ban elfordíthatók, ami segíti a pozicionálást és raktári sorok közötti közlekedést.

Beltéri használatnál gyakran okoznak problémát a keskeny ajtók, vagy szűk raktári sorközök. Az ITECO legkeskenyebb önjáró elektromos berendezése mindössze 775 mm széles, a vontatott kivitel pedig 760 mm.

A szerelőkosarak szélesíthetősége az egyes kategóriákon belül kiemelkedő, kisebb típusoknál is már 1400 mm anélkül, hogy ez a teherbírást, vagy az elérhető munkamagasságot korlátozná.

A terméklista bajnoka 1000 kg teherbírással képes több, mint 15 m2 munkaterületet biztosítani 16,9 méter munkamagasságban, de valamivel kisebb teherbírás mellett létezik 19,0 méteres munkamagasságot elérő ITECO ollós emelőgép is.

A kínálat minden gépénél megengedett a teljes kitolás melletti helyzetváltoztatás, melyet a borulás elleni, un. ’kátyúvédelemmel’ biztosítanak. Ez egy kitolással párhuzamosan, mechanikusan működő, talajfelszínhez folyamatosan közeledő támaszték, amire a gép feltámaszkodhat, ha véletlenül kátyúba hajtunk. Az ITECO magyarországi képviselete a VERBIS Kft, melynek munkatársai szívesen állnak rendelkezésre további információkkal, árajánlattal, finanszírozási konstrukciókkal, stb.Imer group, Iteco

verbiskft
www.verbis.hu
H–1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E.
Tel.: +36-1/306-3770, +36-1/306-3771
Fax: +36-1/306-6331