menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

Egy- és többfunkciós bontóeszközök

Mantovanibenne-termékek a magyar piacon

A központosított folyamatvezérlésű, legmodernebb technológiát felvonultató gyártóüzemből kikerülő, különleges igénybevételre szánt bontó- és rakodókanalak, vágó-, őrlő és roppantó ollók, gyorscsatolók és más termékek minőségét világszerte elégedett felhasználók ezrei bizonyítják.

Az idén fennállásának 45. évfordulóját ünneplő Mantovanibenne srl-t gyökerei az olaszországi Modenához kötik, mely régiónak történelme szorosan összefonódik a motorok, műszaki tudományok és a technikai versengés iránti szenvedéllyel. A Mantovanibenne vezető pozíciót vívott ki az európai eszközgyártók között a fejlett technológiai hátteréből fakadóan rendkívül magas műszaki színvonalon tervezett és gyártott munkaeszközeivel, melyeket földmunkagépekhez, bontó-, és újrahasznosító berendezésekhez kínál.

A cég bontóeszközeinek széles választéka a következő termékcsoportokból áll:Mantovanibenne CR roppantó olló

CR sorozatú roppantó ollók
Az elsődleges bontási műveletekre hivatott CR szériájú roppantó ollók az épületek vázszerkezetét alkotó vasbeton gerendák pontos, és gyakorlatilag zajtalan roppantásos darabolását biztosítják. A CR roppantók hatékonyságban és munkaminőségben a legmodernebb technológiát képviselik.

A széles méretválaszték a minikotrókhoz ajánlott 240 kg-os CR2 típustól a 35-50 tonnás kotrógépekhez illeszkedő 4400 kg-os CR35R-ig, 6 típusból áll. A Mantovanibenne CR roppantó ollók rendelhetők mechanikus és hidraulikus rotátorral.

MCP sorozatú őrlő ollókMantovanibenne MCP őrlő olló
A szétdarabolt vasbeton gerendák további felaprításával, a betonacél és a betontörmelék frakciók szétválasztásával a bontott anyagok szállításának, kezelésének megkönnyítésére, vagy akár az azonnali újrahasznosítására (például útalapokba) hivatottak az MCP sorozatú őrlő ollók. Az MCP sorozat négy tagból áll: a 10-18 tonnás kotrógépekhez kínált 1000 kg-os MCP600-tól a 35-45 tonnás kotrógépekhez való 3800 kg-os MCP1000 típusig.

MS Multisystem többfunkciós roppantó-őrlő-vágó ollók
Az MS széria ollói a legsokoldalúbb bontóeszközök a Mantovanibenne választékában. Az erőteljes alapváz a különböző feladatokra hivatott eszközökkel felszerelve a bontási munkálatoknál jelentkező feladatok szinte mindegyikére megoldást nyújt. A Multisystem olló két szinkronizált munkahengere kiegyensúlyozottan viszi át a nyomatékot a munkadarabra. A széria minden tagja 360º-os hidraulikus forgatóművel van ellátva. Az alapvázra szerelhető bontóeszközök választéka a következőkből áll:Mantovanibenne MS Multisystem többfunkciós roppantó-őrlő-vágó ollók
• roppantó olló készlet primer bontási feladatokhoz,
• lemezvágó olló készlet szekunder műveletekhez,
• acélvágó olló készlet primer és szekunder bontási feladatokhoz,
• kombinált vágó-roppantó olló készlet primer és szekunder bontási műveletekhez,
• őrlő olló készlet a másodlagos bontási feladatokhoz.

A négytagú MS Multisystem széria a legkisebb, 18-25 tonnás kotrógépekhez ajánlott 2 tonnás eszköztől az 50-75 tonnás kotrógépekhez illeszkedő 6 tonna önsúlyú eszközökig terjed.Mantovanibenne cölöpfej roppantó eszközök

PB sorozatú cölöpfej roppantó eszközök
A fúrt technológiával készülő cölöpök közös sajátossága a talajszintből kiálló 1-2 méter magas cölöpfej, amelyet le kell vésni. A hagyományosan 8-10 emberes „vésőbrigádok” kiváltására hivatott Mantovanibenne cölöpfej roppantók a minimális, 350 mm átmérőtől az akár 1600 mm átmérőjű „megacölöpig” alkalmazhatók. A darura, kotrógépre illesztett, a bontókalapácsok elvén működő, a cölöpátmérőtől függően elemekből összeállított PB cölöpfejroppantók rendkívül gyors és hatékony eszközök.

RP sorozatú roppantó-őrlő ollók
Az előzőekben bemutatott első- és másodlagos bontási műveletek elvégzésére egyaránt alkalmasak a Mantovanibenne RP Mantovanibenne RP roppantó-őrlő ollóksorozatú ollói, melyek mindegyike hidraulikusan 360º-ban elfordítható, ezáltal megkönnyítve a pozícionálást és javítva a tevékenység hatékonyságát. A RP roppantó ollók vázszerkezete csúcstechnológiát képviselő acélötvözetből készül, melynek jellemzője az alacsony önsúly melletti rendkívüli ellenálló képesség. A hattagú RP sorozat a 10-18 tonnás kotrógépekhez ajánlott RP10-es típustól, a 46-60 tonnás gépekhez való, 5700 kg tömegű RP50-ig terjed.

SH szériás acélvágó ollók
Az acélból készült szerkezeti elemek és az acélhulladék feldarabolására hivatott SH szériás Mantovanibenne vágóollók Mantovanibenne SH acélvágó ollókbizonyítottan a kategória legtermelékenyebb eszközei. A meglepően könnyű önsúllyal párosuló kiemelkedő vágóerő a bontásokból kikerülő síndarabok, I gerendák, acélcsövek, profilacélok stb. darabolására hivatott kiváló eszközök.

Az SH széria vágóollók nyolctagú választéka a 4-5 tonnás minikotrókhoz ajánlott 340 kg-os „minitől” a 110-125 tonnás kotrógépekhez javasolt 10800 kg-os „csúcsmodellig” terjed.

MVR szériájú rostakanalak
Mantovanibenne MVR rostakanalakA Mantovanibenne által gyártott MVR rostakanalak a bontott anyagok újrahasznosítási technológiájába szervesen illeszkedő, a frakciók méret szerinti szétválogatását lehetővé tevő eszközök, melyek közös jellemzője a kiváló minőség és a hosszú élettartam. A minikotrókhoz javasolt, 300 l űrtartalmú, 400 kg önsúlyú legkisebb MVR rostakanáltól a 24-35 tonnás kotrógépekhez illeszkedő, másfél köbméteres, 2,4 tonnás rostakanálig terjed.


BP szériás polipkanalak
A bontott anyagok újrafelhasználásának professzionális eszközei a nyitott, félig nyitott, vagy teljesen zárt kivitelű BP szériás Mantovanibenne BP polipkanalakpolipkanalak. A különlegesen jó minőségű acélötvözetből készülő Mantovanibenne polipkanalak széleskörű felhasználhatóságot, és hosszú élettartamot biztosítanak.


GR sorozatú „csáklyázó” kanalak
A téglából, illetve hasonló szerkezeti anyagokból készült épületek bontásának kiemelkedően hatékony eszközei a GR Mantovanibenne GR csáklyázó kanalakbontókanalak, melyek kiválóan alkalmazhatók a bontott anyagok újrafelhasználásában, szétválogatásában is. A GR széria minden tagja 360º-os hidraulikus rotátorral van ellátva, a kanálelemeket mozgató hidraulikus munkahengerek működése szinkronizált, a ciklusidők példaértékűek. A GR szériájú csáklyázókanalak családja 10 tagból áll, a 3-6 tonnás minikotrókhoz ajánlott 320 kg-os verziótól a 3400 kg-os, 38-60 tonnás kotrógépekhez illeszkedő 3400 kg önsúlyú modellig terjed.

verbiskft
www.verbis.hu