menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

Merülőszivattyúk Japánból

Az 1924-ben alapított Tsurumi 1953-tól gyárt merülőszivattyúkat, így az egyik legkomolyabb tradíciókkal rendelkező gyártó a nemzetközi építőipari- és szennyvizes piacokon működő, búvárszivattyúkat előállító üzemek közül.

Géppark:

tsurumi

A Tsurumi szivattyúk Osaka egyik külvárosáról kapták márkanevüket Az évi 1 millió darabos gyártókapacitásával a Tsurumié a világ legnagyobb és legmodernebb szivattyúgyára, amivel első a professzionális vevőknek szánt elektromos merülőszivattyúk előállítói közül, lefedve a szivattyúk teljes életciklusát a tervezéstől a gyártáson keresztül az értékesítés utáni karbantartásig/javításig, a folyamatok középpontjába mindvégig a vevőt állítva. Az  ISO9001 és ISO 14001 minősítésű üzem tesztelési lehetőségei akár a 3 m kifolyócső átmérőjű óriásszivattyúk üzemi próbáját is lehetővé teszik.

Széles modellválaszték:
A szivattyúipar vezető innovátoraként számon tartott Tsuruminál a minőség egyetlen szintje létezik- a legjobb. Az építőipari, nehézipari és szennyvízkezelői piacokra a Tsurumi több mint 1800 különböző szivattyúmodellt kínál bármilyen folyékony halmazállapotú anyaghoz, akár 170 m emelőmagasságig, és 330 m3/perc szállítási teljesítményig,  0,15 kW-tól egészen  300 kW-ig terjedő motorválasztékkal.

 A  világ minden pontján találkozhatunk a lehető legszélsőségesebb körülmények között teljesítő Tsurumi szivattyúkkal, melyek mindenben különböznek a versenytársaktól: a konstrukciójukban, a felhasznált anyagokban, a tápkábelek kialakításában, a csatlakozókban, az elektromos szigetelésükben, az olajfürdőben elhelyezett mechanikus tömítőelemekben stb.


Felhasználási területek:

A Tsurumi szivattyúk felhasználási területei a teljesség igénye nélkül: alagútfúrás, homok- és bentonit szuszpenziók szivattyúzása, vízszintsüllyesztés, szennyvíztisztító technológiák, oxigénbevitel aktíviszapos folyamatokhoz, betonkeverő üzemek vízülepítő tartályai, üledék és fekália kiszivattyúzása, homokfinomítás kvarcit bányákban, nyíltszíni bányaaknák víztelenítése, föld alatti helyiségek elárasztás elleni védelme, hordozójárműre szerelt mobil mosóberendezések és tűzoltóautók vízellátása, fémipari, élelmiszer ipari, stb. folyamatok technológiai vízellátása akár „hortyogó” (vízszintes helyzetű) üzemmódban.

tsurumitsurumi_pumptsurumi

A cég legújabb fejlesztése az új vágómechanizmussal ellátott merülőszivattyú
A Tsurumi új CR-szériája egy vágómechanizmussal ellátott, nagy emelési magasságú merülőszivattyú család. Ezen szivattyúk egyedülálló tulajdonsága, hogy az eddigi C szériától eltérően, nem 4-pólusú, hanem 2-pólusú  motorral vannak szerelve, aminek köszönhetően az emelési magasság mintegy 70%-al növekszik.

A CR széria vágómechanizmusát a járókerékbe integrált volfrám karbid ötvözet vágóélek és a szívófedél fűrészfogszerűen kialakított belső felülete alkotják. A járókeréknek két vágóéle van, ezért forgókésszerűen működve a daraboló effektus  nagyon hatékony. A tartósság és a hosszú, szünetmentes működés érdekében a járókerék és a szívófedél magas krómtartalmú acélöntvényből készül. A Tsurumi a CR szériával komoly sikerre számít az állattartó telepek körében is.

A Tsurumi szivattyúkról szívesen szolgál további információkkal a cég magyarországi importőre a Verbis Kft.

verbiskft
1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E
Tel: 1/306-3770, 1/306-3771
Fax: 1/306-6133
www.verbis.hu