menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

Groundsman gyepfelszedő és gyepápoló berendezések

A VERBIS Kft. egyre szélesedő gépválasztéka a közelmúltban újabb termékcsaláddal bővült, a Groundsman professzionális gyepfelszedő-, szellőztető- és  kezelő berendezésekkel, melyeket hazánkban is széles méret- és teljesítmény választékban, kiváló minőségben és korrekt árszinten kínálja az északír gyártó.
Groundsman gyepfelszedő TMC24
Az 1972-ben indult vállalkozás 1989-ben gyártotta az első gyepszellőztető berendezését, melynek sikerén felbuzdulva 1990-től szakosodott gyepkezelő és gyepfelszedő berendezések fejlesztésére és gyártására, folyamatosan bővülő termékválasztékkal. A fejlett, 3D tervezőprogramoknak és az elkötelezett, innovatív gárdának köszönhetően megannyi műszaki újítás jellemzi a cég termékeit. A folyamatos fejlesztés és a piaci kihívásokhoz való gyors és  rugalmas alkalmazkodás mindmáig biztosítja a cég töretlen fejlődését. A Groundsman gyepszellőztető, gyepfelszedő és gyepkezelő gépek szabadalmi védelem alatt állnak az európai és észak-amerikai piacon. A Groundsman választékát a következő termékcsoportok alkotják:

1.Gyepszellőztető berendezések:
- Gyalogkiséretű gyepszellőztetők 45 és 60 cm-es munkaszélességgel, 3, illetve 4 db mechanizmussal, változtatható munkasebességgel, a legkülönbözőbb talajtípusokhoz szánt tüsketípusokkal.

-Traktorok 3 pont felfüggesztéséhez illeszkedő, TLT hajtású gyepszellőztetők 120, illetve 180
 cm munkaszélességgel.

2.Gyepfelszedő berendezések:
- 4 kerék meghajtású, precíziós gyepfelszedő (TMC4) gépek kiemelkedő vonóerővel és kezelői kényelemmel, 30, 35, 40, 45 és 50 cm vágószélességgel. A hátsó, közvetlenül a kerekek mögött keresztben történő késelhelyezés jó rálátást és hozzáférhetőséget biztosít a munkavégzés helyére, és garantálja az egyenletes rétegvastagságot. A központi elhelyezésű vakond eke, talajlazító- és árokhúzó szerszámok (15 cm munkamélységgel) széleskörű alkalmazhatóságot biztosítanak ezeknek a professzionális piacra szánt gépeknek, amit tovább fokoz a pontosan beállítható daraboló mechanizmus.

- 2 kerék meghajtású általános használatú gyepfelszedő (TMC2) gépek, melyeket a gyártó elsősorban a kertépítőknek és a bérgépes vállalkozásoknak szán. Az eddig csak a nagyobb gépekre jellemző szinkronszíjas hajtómű, külön kapcsolható penge- és kerékhajtás, az egyszerű és pontos vezérlés komoly piaci sikereket hozott a típusnak, melyhez 30, 35, 40 és 45 cm vágószélességű kések használhatók.

3. Mag- és talajgyűjtő eszközök:
A szabadalmaztatott, rugalmas pengéjű maggyűjtő rendszereket a Groundsman a gyepszellőztető berendezéseihez fejlesztette ki, de használhatók traktorokkal és egyéb erőgépekkel is. A rend szélessége 140, vagy 175 cm.

A Groundsman termékek magyarországi képviselete a VERBIS KFT (1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E. Tel: 1/306-3770, 1/306-3771, Fax: 1/306-6331) melynek munkatársai szívesen állnak rendelkezésre további információkkal, árajánlattal, finanszírozási konstrukciókkal stb.

verbiskft
www.verbis.hu