menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

Megérkezett az AVANT legújabb minirakodója

Az AVANT TECNO OY-t Risto Käkela, egy fiatal finn mérnök alapította 1991-ben, és az univerzálisan használható kisgépeket előállító vállalkozás az azóta eltelt viszonylag rövid idő alatt a kategória elsőszámú gyártójává emelkedett a kompakt, multifunkcionális minirakodók területén. Vezető piaci pozícióját elsősorban a folyamatos kutató-fejlesztő tevékenységének köszönheti, melynek legújabb eredményét, az Avant 640-est idén mutatta be.

Az Avant gépeket a derékcsuklós konstrukciójuk mellett a beépített innovációk sokasága teszi egyedülállóvá, úgy mint az oldalra kihelyezett teleszkópos gémszerkezet, a párhuzamkövető gémemelés, a kétdimenziós derékcsukló, a terhelésérzékelő rendszer, vagy a Multi connector gyorscsatlakozó rendszer. Az AVANT a 600-as sorozat „topmodell”-jét megnövelt vonóerővel (1400kp) és magasabb haladási sebességgel (22km/h) kínálja, mely tulajdonságait a kétfokozatú, dugattyús kerékmotorjainak köszönheti. Alapjaiban a 635-ös továbbfejlesztett változata, eltérés a kerékmotorokban van, amelyek I. fokozatban növelik a vonóerőt, miközben II. fokozatban komoly haladási sebességet biztosítanak. A nagyobb sebesség fokozza a fenntartási feladatok hatékonyságát, a nagyobb vonóerő pedig bármilyen feladatnál előnyt jelent.

Avant 640 minirakodó műszaki adatok

Avant 640 vonóerő kerekek

Ez az eszköz kiválóan használható az istállókon belüli és az istállók körüli takarmányozási és fenntartási feladatokhoz, mivel a legkülönbözőbb célfeladatok is megoldhatók egy géppel rengeteg élőmunkát megtakarítva. Könnyedén elvégzi az állattartó telepeken jellemzően előforduló feladatokat, de a kis mérete miatt beltérben is használható, ahová más gépek nem férnek be. Helyettesítheti a hagyományos homlokrakodókat is 1100kg teherbírásig és 2.8m-es emelőmagasságig. Rendelhető L, DL és DLX fülkével is, a fejlesztés eredményeként csökkent a zajszint, nőttek az üvegfelületek és a DLX verzióhoz elérhetővé vált a klímaberendezés és a légrugós ülés is.

Az AVANT a lehető legszélesebb adapter skálát kínálja gépeihez, mely teljesen lefedi a kertészetek, a farmgazdaságok, az állattartótelepek, az építőipari vállalkozások, az erdészetek és az önkormányzatok útkarbantartási, kommunális, fenntartási feladatait. Szilázsvilla, kiosztókanál, takarmányterelő csiga, blokkvágó, körkefe, bálatüske, bálafogó, trágyavilla, szalmakiosztó, tolókefe, lófuttató borona, big bag szállítóhorog stb. néhány mezőgazdasági célú eszköz a több mint száz Avant munkaeszköz közül, mely adapterek az Avant gépek maximális kihasználhatóságát biztosítják.

A Verbis Kft. munkatársai várják ügyfeleiket a cég bemutatótermében egy személyes konzultációra, hogy a beruházási döntés meghozatala előtt minden műszaki, technológiai információ a rendelkezésére álljon.

Avant 600-as széria összehasonlítás
verbiskft
www.verbis.hu