menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

A Verbis Kft. bővülő szivattyúválasztéka

A Verbis Kft. bővülő szivattyúválasztéka a mezőgazdaság szolgálatában:
A Verbis Kft. bővülő termékpalettáján belül egyre nagyobb szerepet kapnak a japán TSURUMI, az olasz DAB és a holland BBA termékei. Szivattyúkat kínálunk szinte minden területre, a tiszta víz szivattyúzásától egészen a szilárd anyagot tartalmazó, sűrű szuszpenziók szállításáig. Széles választékunk kiterjed a kis és nagynyomású, villany, benzin és dízelmotoros hajtású, a 100 m feletti emelőmagasságokon túl akár 1500m3/h –ás térfogatáramokra képes szivattyúkra is. Mezőgazdasági öntözéshez, építőipari talajvizekhez, bányászati üledékes talajvizekhez, külszíni kavicskitermeléshez szennyvízkezeléshez, hígtrágya mozgatásához, tavak lecsapolásához, fűtőrendszerekhez és számos egyéb felhasználási területre kínáljuk a legkülönfélébb konstrukciós kialakítású szivattyúinkat.
Be160

•    Merülő szennyvíz-, zagy-, iszap- és homokszivattyúk a világpiac egyik vezető gyártójától, a japán TSURUMI szivattyúgyárból
•    Benzin, vagy dízel motoros TSURUMI önfelszívó víz-, fél zagy- és zagyszivattyúk japán Honda illetve Robin motorokkal szerelve 7kW teljesítményig
•    Dízel üzemű és villanymotoros BBA típusú önfelszívó víz, fél zagy és zagyszivattyúk Hollandiából 1.500m3/h szállítási teljesítményig, 22bar nyomásig, 330kW teljesítményig
•    DAB „A” kategóriás elektronikus keringető szivattyúk, egy és többlépcsős nyomásfokozó szivattyúk, vertikális  és horizontális centrifugál szivattyúk, valamint búvárszivattyúk széles választéka jó minőségben, kedvező árakon.


TSURUMI merülő szivattyúk

A Tsurumi szivattyúk felhasználási területei: alagútfúrás, homok- és bentonit szuszpenziók szivattyúzása, vízszintsüllyesztés, szennyvíztisztító technológiák, oxigénbevitel aktíviszapos folyamatokhoz, betonkeverő üzemek vízülepítő tartályai, üledék és fekália kiszivattyúzása, homokfinomítás kvarcit bányákban, nyílt színi bányaaknák víztelenítése, föld-alatti helyiségek elárasztás elleni védelme, hordozójárműre szerelt mobil mosóberendezések és tűzoltóautók vízellátása, fémipari, élelmiszer-ipari, stb. folyamatok technológiai vízellátása akár „hortyogó” (vízszintes helyzetű) üzemmódban.
A Tsurumi szivattyú palettája régóta kínál öntöző és levegőztető rendszereket a mezőgazdasági üzemek számára. A TRN merülő levegőztetők, az U és az UZ merülő szivattyúk örvénykamrás járókerekű, széles szivattyúházú és eltömődésmentes kialakításuk miatt a farmgazdaságok számára a megfelelő választás. Állattelepek számára ajánljuk továbbá a C sorozatú zagyszivattyúkat, melyek járókerekébe integrált karbid pengék feldarabolják a szálas, rostos anyagokat.

Önfelszívó szivattyúk
Honda és Robin motoros Tsurumi önfelszívó szivattyúk 7kW teljesítményig, valamint BBA dízel és elektromotoros önfelszívó szivattyúk 330kW teljesítményig kaphatók.
Strapabíró önfelszívó szivattyúk tiszta és szennyezett vízre, fél zagyra és zagyra, nagy nyomásra és nagy szállítási mennyiségre, akár igen sűrű zagyok szállítására is Japánból illetve Hollandiából.
A Tsurumi TF és TE szériáját tiszta vagy enyhén szennyezett víz öntözéséhez kínálja max. 6mm–es szemcseméretig. Benzin vagy dízel motorral szerelt típusai megfelelnek az öntözés feltételeinek alacsony nyomásuk és nagy folyadékszállításuk miatt.
highktz7trn2
A DAB szivattyúgyár termékei

A széles választék fontosabb elemei az „A” kategóriás elektronikus keringtető szivattyúk, egy és többlépcsős nyomásfokozó szivattyúk, vertikális és horizontális centrifugál szivattyúk, valamint búvárszivattyúk. Palettája igen széleskörű, a házi alkalmazásoktól az ipari felhasználásokig igen széles típusválasztékot kínálunk a tiszta víz szivattyúzás bármely területén.
evotron
A fentebb felsorolt szivattyúk magyar importőre, a VERBIS Kft. munkatársai szívesen állnak rendelkezésre további információkkal, árajánlattal, finanszírozási konstrukciókkal stb.
verbiskft
1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E
Tel.:1/306-3770, 1/306-3771
Fax: 1/306-6133

http: www.verbis.hu