menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

Újdonságok a Verbis Kft.-nél

A Verbis Kft. gépkínálata a közelmúltban jelentősen kibővült új termékekkel, a ZANON aprítékolókkal, SHIBAURA fűnyírókkal és fűnyírótraktorokkal. Tovább bővült a már meglévő márkák gépkínálata is az IHIMER csúszókormányos rakodócsaláddal, az AVANT derékcsuklós minirakodók 2 nóvumával és a VF VENIERI derékcsuklós homlokrakodók legújabb típusaival. A Verbis Kft. széles rakodógép palettájában mindenki megtalálhatja a számára megfelelő gépet, mellyel munkafeladatait gyorsan, pontosan és gazdaságosan elvégezheti.

Ihimer As12Az IHIMER csúszó kormányzású rakodócsalád két legújabb tagja az AS 30 és AS 34 típusok. Az AS 30 és AS 34 rakodókat a YANMAR környezetbarát (Stage IIIA), kifejezetten takarékos dízelmotorjaival szerelték. Építőipari vállalkozások, állattartó telepek alapgépei lehetnek, melyek univerzális használhatóságuk, könnyű kezelhetőségük és műszaki megbízhatóságuk miatt gyors megtérülést biztosítanak.
Az IHIMER kerekes, csúszó kormányzású rakodói közül a legkisebb az AS 12, melynek 21 LE YANMAR motorja könnyedén mozgatja az 1.2 tonnás gépet. Ez a kis kompakt rakodó kiválóan alkalmas szűk terekben történő munkavégzésre, minden olyan helyen ahol méretei előnyt jelentenek és szinte csak egy helyben lehet megfordulni.
Az IHIMER kompakt rakodók választékának csúcsát a gumihevederes, 3,5 és 4,5 tonnás CL35 és CL45 típusok jelentik, melyek motorja és hidraulika rendszere adta a fentebb említett AS 30 és AS 34 alapjait.

Avant 640A Verbis kínálatában vezető szerepet betöltő finn AVANT januártól gyártja a termékcsalád legújabb tagját a 640-es minirakodót. Ez az eszköz kiváló alapgép lehet az önkormányzatok kommunális és fenntartási feladataihoz, mivel a legkülönbözőbb célfeladatok is elvégezhetők egy géppel rengeteg élőmunkát megtakarítva. Az AVANT a 600-as sorozatának ezt a gépét megnövelt vonóerővel és magasabb haladási sebességgel (22km/h) kínálja. Az AVANT 400 sorozat is bővült egy 20LE KOHLER benzinmotorral szerelt változattal. A 419–es névre keresztelt modell felépítésében szinte megegyezik a jól bevált 420-al, csak abban 20LE KUBOTA dízelmotor dolgozik.
Az AVANT a gépeihez a legszélesebb adapter skálát kínálja, mely teljesen lefedi a kertészetek, a farmgazdaságok, az állattartótelepek, az építőipari vállalkozások, az erdészetek és az önkormányzatok útkarbantartási, kommunális, fenntartási feladatait. A Verbis Kft. bemutatótermében valamennyi modell megtekinthető a kisebb KOHLER benzinmotoros típusoktól a nagyobb 50LE–s KUBOTA dízelmotorral szerelt, fülkés változatokig.

VF263CA VF Venieri derékcsuklós és összkerék kormányzású kotró-rakodói és homlokrakodói az építőipari gépek technológiai csúcsát képviselik. A gépek szerkezeti felépítése és hidrosztatikus hajtása miatt a legjobb terepjáró képességgel rendelkeznek a legmostohább körülmények között is. Fordulékonyságuk, kiváló manőverezési képességük még a legnagyobb gépeiket is könnyen kezelhetővé teszik. A tavalyi évben bemutatott VF 18.63 homlokrakódó a család legnagyobb tagja. Közel 20 tonnás tömegével, 225LE –s környezetbarát Perkins motorjával kiválóan alkalmas nagy tömegek gyors mozgatására legyen az földmunka vagy éppen silótér töltés. A legújabb generációs Rexroth hidraulika rendszere alkalmassá teszi 13 tonnás emelőképességre maximális emelőmagasságban és teljesen befordított derékcsukló állásnál. Rövid hosszmérete miatt a gép jóval meredekebb lejtőszögek leküzdésére is képes, nem akad fel az ellensúly és a sarokpontokba kihelyezett kerekek miatt rendkívül stabil. A Venieri másik újdosága a VF 5.63B homlokrakodó, mely megfelel a környezetvédelem és az alacsony hajtóanyag felhasználás követelményeinek. 89LE teljesítményű Perkins motorjával, 1,1m3 kanalával és 6 tonnás tömegével a középkategóriás rakodók közé tartozik. A Venieri legkisebb újdonsága a VF 2.63C. A 4,5 tonnás gép jól használható ömlesztett anyagok rakodására, vagy raklapvillával kiváló tereptargoncaként működhet például tüzép telepeken, ahol a gyors manőverezés, rakodás és kis helyszükséglet a meghatározó.


Professzionális gépeket kínál a SHIBAURA az önjáró fűnyíró és a fűnyírótraktor kategóriában, melyekhez számos adapter csatlakoztatható. A GT 161 17LE–s Shibaura dízelmotorral szerelt fűnyírótraktor az 1.22 m-es munkaszélességével, hidrosztatikus hajtásával, a vágószerkezet hidraulikus működtetésével a parkfenntartók egyik alapgépe lehet. A SHIBAURA SR hengerkéses fűnyíróit az igazán minőségi gyepfelületekhez használják. A sportpályák, focipályák, golfpályák célgépei. Gyepkímélő abroncsozása, hengerkéses vágószerkezete biztosítja a profi gyepfelületet. Traktorokat egészen 60LE-ig gyárt, 3 pont felfüggesztéssel, TLT hajtással, mely gépek célterületei a kertészetek, a gyümölcsösök és az ültetvények.
Sibaura_Cm  Cip100tZanon
Széles palettát vonultat fel a Zanon az apríték készítő gépek területén. A hobby, kertészeti, kommunális és erdészeti célokra kifejlesztett típusok között megtalálhatóak az elektromos, benzin motoros (HONDA), traktoros TLT hajtású, hidraulikus aprítékoló gépek.

A fentebb felsorolt gépek magyar importőre, a VERBIS Kft. munkatársai szívesen állnak rendelkezésre további  információkkal, árajánlattal, finanszírozási konstrukciókkal stb.

verbiskft
1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E
Tel.:1/306-3770, 1/306-3771
Fax: 1/306-6133
http: www.verbis.hu