menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

DIECI teleszkópos rakodók a VERBIS Kft kínálatában

A Dieci S.r.l. 1962 óta gyárt önjáró beton-mixereket és 1983 óta –Európában elsőként- teleszkópos rakodókat. Gépeiket a magas műszaki színvonal, a megbízhatóság és az egyszerű üzemeltetés jellemzi. Napjainkban elérték az évi 2000 db gép gyártását az ipar és a mezőgazdaság számára. A MODENA -hoz közel fekvő hatalmas kiterjedésű üzemben folyik a gyártás (vázszerkezet, gémszerkezet) és az összeszerelés. Saját tesztpályával rendelkeznek, amely elengedhetetlen a XXI. században a gépfejlesztéshez és a minőségbiztosításhoz. A gyár a kiváló minőségű mezőgazdasági és építőipari gépek folyamatos fejlesztése mellett nagy hangsúlyt fektet a magas színvonalú szervizháttérre és az alkatrészellátásra. Ezért is kézenfekvő lehetőség volt számukra, hogy 2014-től termékeik magyarországi képviseletére a Verbis Kft.-vel disztribútori szerződést kössenek. A gépértékesítésen túl a Dieci által kínált gépekhez a Verbis Kft biztosítja a szervizhátteret, a folyamatos és gyors alkatrész ellátást.

 diecidiecidieci

A teleszkópos rakodók napjainkban a Mezőgazdasági vállalkozások alapgépeivé váltak a széles felhasználhatóságuk miatt, pl. trágyakezelés, bálarakodás, állattelepi takarmányrakodás, magtári anyagmozgatás stb. Felhasználási területüket tovább szélesítik olyan rendelhető opciók, mint a pótkocsi vonófej, hátsó elektromos és hidraulikus csatlakozók, TLT- hajtás, 3-pont felfüggesztés. A mezőgazdasági kivitelű teleszkópos rakodó családnak 22 tagja van, melyek a 2,5 –7 t emelőképességű és a 6–10 m emelőmagasságú tartományt fednek le.  A kisebb gépeket hidrosztatikus hajtóművel, míg a nagyobbakat választhatóan powershift vagy vario -rendszerű hidrosztatikus hajtóművel szerelik. A vario rendszer nagy előnye, hogy változó TLT fordulatszámnál elektrohidraulikusan beállítható egy állandó haladási sebesség, tehát a járószekezet-hajtás függetleníthető a TLT-től. A Dieci legújabb fejlesztése egy derékcsuklós, központi teleszkópos homlokrakodó, mely rakodó-családnak 3 tagja van és 2-2,3 t tömeget 4-4,5 m magasra képesek emelni. Ez az innovatív ötlet egyesíti a derékcsuklós-rakodók kis helyszükségletét, jó terepjáró képességét a teleszkópos rakodók emelési magasságával, mely gépek kiválóan használhatóak pl. magtári rakodáskor. A mezőgazdasági gépek felé egyre inkább támasztott követelmény a multifunkcionalitás, melynek a Dieci derékcsuklós, központi teleszkópos homlokrakodói és a széles adapter skálával felszerelhető teleszkópos rakodói kiválóan megfelelnek, továbbá az állattartó telepek és a gabonaraktárak alapgépei lehetnek.
diecidiecidieci

A teleszkópos rakodók másik nagy felhasználási területe az építőipar. A Dieci által kínált gépcsaládnak 33 tagja van, melyek 2,5–21 t emelőképességgel és a 6– 25 m emelőmagassággal igen széles tartományt fednek le. A kiterjedt adapter skálával rendelkező gépek az építőipari anyagmozgatás széles területén alkalmazhatóak, pl. raklapvillás rakodás akár több emeletes magasságokban, kanállal történő ömlesztett anyagok rakodása, szerelő kosárban történő munkavégzésnél, csarnoképítéseknél, szerkezeti, tetőszerkezeti elemek rakodásánál stb. A Dieci által gyártott önjáró betonkeverő család 4 gépből áll, 2400–7000l –es keverőtérfogatig. Felépítésüket tekintve hajtóművük teljesen hidrosztatikus, kapcsolhatóan 2/4-kerék kormányzásúak, önrakodósak. Kiváló terepjáró képességük miatt olyan helyeken célszerű az alkalmazásuk, ahol az építési terület betonkeverő telepektől, műúttól távol van és nagyobb mennyiségben, helyben kell megkeverni a betont.diecidieci

dieciA Verbis Kft. munkatársai várják ügyfeleiket a cég bemutatótermében egy személyes konzultációra, hogy a beruházási döntés meghozatala előtt minden műszaki, technológiai információ a rendelkezésére álljon.

verbiskft
Pető Vilmos, Termékmenedzser
H-1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E.
Tel.:1/306-3770, 1/306-3771
Fax: 1/306-6133

http: www.verbis.hu