menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

DIECI újdonságok

A DIECI S.r.l. 1962 óta gyárt önjáró beton-mixereket és 1983 óta –Európában elsőként- teleszkópos rakodókat. Gépeiket a magas műszaki színvonal, a megbízhatóság és az egyszerű üzemeltetés jellemzi. dieci agriNapjainkra elérték az évi 3000 db gép gyártását az ipar és a mezőgazdaság számára. A MODENA-hoz közel fekvő hatalmas kiterjedésű üzemben folyik a gyártás (vázszerkezet, gémszerkezet) és az összeszerelés. Saját tesztpályával rendelkeznek, amely elengedhetetlen a XXI. században a gépfejlesztéshez és a minőségbiztosításhoz. A gyár a kiváló minőségű mezőgazdasági és építőipari gépek folyamatos fejlesztése mellett nagy hangsúlyt fektet a magas színvonalú szervizháttérre és az alkatrészellátásra.
diecidieci agri
A teleszkópos rakodók napjainkban a Mezőgazdasági vállalkozások alapgépeivé váltak a széles felhasználhatóságuk miatt, pl. trágyakezelés, bálarakodás, állattelepi takarmányrakodás, magtári anyagmozgatás stb. Felhasználási területüket tovább szélesítik olyan rendelhető opciók, mint a pótkocsi vonófej, hátsó elektromos és hidraulikus csatlakozók, TLT- hajtás, 3-pont felfüggesztés. Az új Mini Agri 25.6 lényegében nem változott, azonban megkapta a KUBOTA új Ti4-es motorját. Az Agri Farmer és az Agri Star gépcsaládok szintén Ti4-es KUBOTA motorral lettek szerelve 74  ill. 85kW-os teljesítménnyel. diecidieci t70A DIECI választása azért esett ezekre a kiváló minőségű japán motorokra, mivel a KUBOTA részecskeszűrővel (DPF) is teljesíti a Ti4 emissziós követelményeit AD BLUE nélkül. Az Agri Farmer gépcsalád további újdonsága, hogy a hidrosztatikus hajtómű mellett már mindegyik családtag Varió rendszerű hajtáslánccal is rendelhető. A Vario rendszer nagy előnye, hogy állandó TLT fordulatszám mellett elektrohidraulikusan változtatható a haladási sebesség, tehát a járószerkezet-hajtás függetleníthető a TLT-től. Az Agri Tech és az Agri Plus gépcsaládok megkapták a legújabb fejlesztésű EVO 2 Varió hajtóművet, mely a legkorszerűbb a piacon. A derékcsuklós, központi teleszkópos homlokrakodó család egy 4. taggal az Agri Pivot T 70–el bővült, mely 3 tonnás emelőképességével és 5 méteres emelőmagasságával a gépcsalád legnagyobbja. Az Agri Pivot T 70 típus 115 LE-s motorjával és 7000 kg-os tömegével a hagyományos építésű, középkategóriás derékcsuklós homlokrakodók közé emelkedett, sőt emelőmagasságával túlszárnyalta azokat.    Ez az innovatív ötlet egyesíti a derékcsuklós rakodók kis helyszükségletét, jó terepjáró képességét a teleszkópos rakodók emelési magasságával, mely gépek kiválóan használhatóak pl. magtári rakodáskor. Jó terepjáró képességük és megfelelő hasmagasságuk alkalmassá teszik a gépeket nehéz körülmények esetén is a hatékony munkavégzésre pl. trágyadepóban történő munkavégzés esetén. A mezőgazdasági gépekkel szemben egyre inkább támasztott követelmény a multifunkcionalitás, melynek a Dieci derékcsuklós, központi teleszkópos homlokrakodói és a széles adapter skálával felszerelhető teleszkópos rakodói kiválóan megfelelnek, továbbá az állattartó telepek és a gabonaraktárak alapgépei lehetnek.

A DIECI magyarországi márkaképviselete a VERBIS KFT (1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E. Tel: 1/306-3770,  1/306-3771, Fax: 1/306-6331,  www.verbis.hu, e-mail: verbis@verbis.hu), melynek munkatársai várják ügyfeleiket a cég bemutatótermében egy személyes konzultációra, hogy a beruházási döntés meghozatala előtt minden műszaki, technológiai információ a rendelkezésére álljon.

verbiskft
Pető Vilmos
Verbis Kft.