menu

Telefon:

06-1-306-3770

Telephely:

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E H-P: 8:30 - 17:00

SZERVIZ

Építőipari gépek, targoncák javítása, szerviz szolgáltatás

A Verbis Kft. valamennyi általa forgalmazott gép, berendezés és munkaeszköz komplett szervizszolgáltatásával áll vevői rendelkezésére.

Az általunk forgalmazott gépekhez szükséges alkatrészek gyors és kedvező áron történő biztosítása alapelvárás magunkkal szemben. Olyan szervizszolgáltatást kínálunk, mellyel a gépek a teljes élettartamukra versenyképesek maradnak.
A gyárakkal való jó együttműködésnek, valamint beszállítóinkkal tartott kitűnő kapcsolatnak köszönhetően garantálni tudjuk a gyors és szakszerű szolgáltatást.
Szerelőink 15-20 éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek, ennek ellenére komoly hangsúlyt fektetünk a szakmai továbbképzésükre, melyet rendszeresen a gyártó szakemberei tartanak az adott gyárakban.
A szervizelést az esetek többségében az üzemeltetőnél végezzük. A bejelentéstől számított 24 órán belül a helyszínen vagyunk a jól felszerelt szervizautóinkkal. Amennyiben a gépet nem lehet a helyszínen javítani a 180 m2-es korszerűen felszerelt műhelyünkben végezzük a javítást. Rendelkezünk a szükséges szerszámokkal, diagnosztikai és mérőberendezéssel.
Saját és szerződött partnereinkkel országos lefedettséggel rendelkezünk. Targonca szerviz központjaink: Békéscsaba, Eger, Debrecen, Győr, Hódmezővásárhely, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Szombathely, Tatabánya, Törökszentmiklós, Zalaegerszeg.
A központi telepünk kialakítása lehetővé teszi földmunkagépek és targoncák teljes felújítását is.

További műszaki szolgáltatásunk: targoncák fővizsgálata, szerkezeti vizsgálata, biztonság-technikai vizsgálata, műszaki szaktanácsadás.